Тел: + (359 2) 865 04 26
Следете ни:

Имун Актив сашета

Имун Актив сашета

Immun Active Denk от 20 сашета представлява хранителна добавка, която подпомага функцията на имунната система. Комбинацията от Витамин Ц, Цинк, L-Хистидин & Селен е с доказан ефект, който подкрепя функцията както на вродения, така и на придобития имунитет. Продуктът е под формата на микрогранули, които се разтварят в устата за секунди и по този начин могат да бъдат приемани без течност. Immun Active Denk е подходящ за употреба по всяко време на годината, по време на боледуване или след прекарано заболяване. Подходящ е при хора, предразположени към настинки и вирусни инфекции, с трайно отслабена имунна система в следствие на хронично заболяване, при хора, които са подложени на стрес, по време на бременност и кърмене. Приемът става лесно, по всяко време и навсякъде. Immun Active Denk не съдържа захар, глутен, желатин. Подходящ е за диабетици и вегетарианци.

Витамин Ц е мощен антиоксидант, водно-разтворим витамин, който допринася за функцията на имунната система, като подпомага различни клетъчни функции както на вродения, така и на придобития имунитет. Поддържа защитната бариера на организма срещу проникването на вируси и бактерии през телесните отвори, както и поддържа механизмите за вътрешна защита и Витамин Ц подпомагат разпространението на Т & В-клетки, които синтезират антитела срещу антигените. В допълнение, Витамин Ц има благоприятен ефект при профилактиката и за облекчаването на обикновената настинка, като спомага за намаляване на тежестта и продължителността на симптомите по време на инфекцията.

Цинкът е съществен и незаменим микроелемент, който поддържа нормалната функция на имунната система чрез регулиране на вътреклетъчните сигнални пътища, както във вродените, така и в придобитите имунни клетки. Цинкът влиза в състава на ензимите, които укрепват лигавиците. Ако на организма не достига цинк, защитните сили отслабват. Появява се проблем с лигавиците, а това от своя страна води до лесно възпаляване на устата, носа, бронхите. Цинкът подпомага образуването на имуноглобулините – белтъците, които се грижат за изграждането на имунни антитела.

Селенът е основен микроелемент, който допринася за нормалната функция на имунната система, като влияе върху огромното разнообразие от тъкани и клетъчни типове, участващи във вродените и адаптивните имунни отговори. Подпомага имунните ни клетки в борбата им с болестотворните причинители. Той помага при блокирането на свободните радикали в организма - причинители на възпалителни процеси.

Л-Хистидин представлява незаменима аминокиселина, която има специфичното свойство да се свързва с цинка и да формира хистидин-цинков комплекс, в резултат на което става възможно усвояването на цинка от организма.

Препоръчвана дневна доза:  Възрастни и деца над 12 години: 1 саше дневно.

Специални указания:

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

За повече информация: виж листовката.

ИЗТЕГЛИ РЕКЛАМНА БРОШУРА

#42

© 2018. «Sevex Pharma Ltd.» All right reserved. «Cookie policy» «Privacy policy»