Тел: + (359 2) 865 04 26
Следете ни:

В помощ срещу вирусните и простудните заболявания

В помощ срещу вирусните и простудните заболявания

Какво можем да направим за да повишим естествените защитни сили на организма си и да си спестим едно сериозно заболяване със скъпо лечение?

В тази сурова зима преохлаждането на организма е много лесно. Простудните заболявания и грипа  хлопат на вратата. Отново слушаме за страшни вируси с екзотични имена. Отново се стряскаме и плашим как ще изкараме сезона. А стресираният и преохладен организъм по-лесно се разболява.

Един доказан съюзник  на нашата имунна система  и помощник в борбата срещу вируси и настинки е лекарственият продукт Esberitox®.

Той е полезен за хората с  „по-крехко“ здраве .Какво значи човек с по-крехко здраве? Това са всички, които имат  някакво хронично заболяване  - сърдечно , диабет или нещо друго и провеждат непрекъснато лечение за това.  Децата  също са по-податливи на вирусни и бактериални инфекции. Подрастващите на диети – необходими или не също трябва да внимават.

Esberitox® е имуномодулатор, или усилвател на имунната система.

Лекарство на билкова основа, съдържащо  ехинацея, диво индиго и бял кедър. Тази комбинация е умишлено търсена и с доказана ефективност при вирусни инфекции. Многобройни проучвания установяват добрата му поносимост и липсата на странични ефекти. Особено подходящ е за деца. Но е приятел на всеки в семейството.

Трябва да се взима още при появата на първите неприятни усещания – сухо гърло, болезнено преглъщане, запушен нос, хрема, главоболие или какъвто и да е друг вид дискомфорт. Така настинката няма да се разпространи и могат да се избегнат по-силните и скъпи лекарства, както и дълготоотсъствие от работа и занятия.

Ако сте започнали вече някакъв антибиотик лекарството ще помогне, като скъси продължителността на заболяването и намали силата на оплакванията. Намалява имуносупресивните ефекти на антибиотиците и се оздравява по-бързо.

Esberitox® помага на нашата имунна система да се справи по-добре и по-бързо.

Безвреден и ефективен той мобилизира имунната система на всеки от нас  –  на работещите, на децата, на родителите и близките ни.

#42

© 2020. «Sevex Pharma Ltd.» All right reserved. «Cookie policy» «Privacy policy»