Тел: + (359 2) 865 04 26
Следете ни:

„Есберитокс“ съветва как да се предпазим от заразяване с грип

„Есберитокс“ съветва как да се предпазим от заразяване с грип

  • Избягвайте близки контакти с болни хора, това е най-сигурният начин да избегнете срещата с вируса.
  • Много е важно при поява на заболяване да си останете вкъщи. Така имунната система ще се справи по-лесно с вируса и организмът ще се възстанови по-бързо, както и ще предотвратите предаването на инфекцията на колегите си.
  • Когато кихате или кашляте е важно да го правите в салфетка, кърпичка или в ръкава си, при сгънат лакът, а не в дланта си, както са ни учили в детството, тъй като предаването на вирусите се осъществява много по-често от кожата след допир на контактни повърхности. Трябва да сменяте салфетката или кърпичката няколко пъти на ден. В противен случай при кихане и кашляне вирусите се изхвърлят напред.
  • Мийте ръцете си често със сапун и вода, особено след кихане и кашляне. Друг удачен вариант е да използвате влажни кърпички със съдържание на алкохол.
  • Избягвайте да докосвате очите, носа и устата си с пръсти, освен непосредствено след внимателно измиване с вода и сапун. Вирусите най-често навлизат в организма ни чрез лигавиците на очите и носа ни.

Приемайте „Есберитокс“ още преди настъпване на грипа за повишаване на защитните сили на организма. Когато сте пропуснали да повишите имунната защита на организма преди грипния сезон и в момента грипът Ви е накарал да съжалявате, че не сте взели мерки навреме, не се притеснявайте, защото не е късно да започнете прием на „Есберитокс“, който ще подпомогне Вашето възстановяване и ще намали риска от поява на усложнения. 

#42

© 2020. «Sevex Pharma Ltd.» All right reserved. «Cookie policy» «Privacy policy»