Тел: + (359 2) 865 04 26
Следете ни:

Как да се справим със симптомите на менопаузата

Как да се справим със симптомите на менопаузата

Отивате към спалнята, защото трябва да направите нещо и в един момент си задавате въпроса „За какво дойдох тук“?

Едно от оплакванията през менопаузата е разсеяността, която се появава заедно с горещите вълни, нощното изпотяване, промените в настроението и от време на време безсънието. Някой път може да намерите ключовете си в хладилника, не се притеснявайте, на всеки може да се случи. Ето осем начина за справяне със симптомите на менопаузата: 

1) Бъдете умерени в приема на храни и напитки, особено на кафе и захар. Обърнете внимание на това колко консумирате и се придържайте към умерени количества. Хранете се здравословно.

2) Правете повече упражнения - най-малко по 30 минути три или повече дни в седмицата. Това може да помогне срещу топлите вълни. Докато гледате телевизия може леко да  повдигате някакви тежести или да се разтягате по някакъв начин. Защо да не преместите част от уредите за упражнения в хола?

3) Не забравяйте да играете игри. Судоку, кръстословици, Scrabble – изтеглете приложенията на вашия смартфон и играйте през свободните моменти.  Направете нещо, което е умствено стимулиращо за вас. Опитайте ново хоби, като рисуване или моделиране.

4) Яжте много зеленчуци и здравословни мазнини като риба и авокадо.

5) Прекарвайте времето си с интересни хора. Ангажирайте се в мисли, предизвикващи разговори. Прочетете книга, която ви е интересна.

6) Променяйте вашата рутина. Изберете различен маршрут за ходене на работа.

7) Слушайте музика, която ви харесва. Опитайте и нов вид музика. 

8) Вземайте Remifemin. Тъй като нивата на хормоните започват да спадат, можете да изпитате физически и емоционални промени. Само Remifemin има патентован екстракт на цимицифуга, който осигурява облекчение от горещи вълни, нощно изпотяване и промени в настроението. Продуктът е с най-много проучвания по отношения на ефикасност и безопасност, номер 1 най-продаван продукт в аптеките в Германия и е напълно безвредна терапия без хормони. 

#42

© 2020. «Sevex Pharma Ltd.» All right reserved. «Cookie policy» «Privacy policy»