Тел: + (359 2) 865 04 26
Следете ни:

ПРЕСТИЖНА НАГРАДА за продукта РЕМИФЕМИН на БЪЛГАРСКИ ФАРМАЦЕВТИЧНИ ДНИ 2018 – ГР. ПЛОВДИВ

ПРЕСТИЖНА НАГРАДА за продукта РЕМИФЕМИН на БЪЛГАРСКИ ФАРМАЦЕВТИЧНИ ДНИ 2018 – ГР. ПЛОВДИВ

Дванадесетото издание на най-значимия ежегоден форум, организиран от Българския фармацевтичен съюз - Български фармацевтични дни, се проведе от 22 до 24 юни в Международен панаир, гр. Пловдив. По традиция събитието съвпадна и с Еньовден, когато фармацевтите в България честват своя професионален празник.

В мероприятието участваха не само представители на фармацевтичното съсловие, но и представители на академичната общност, производители, дистрибутори и представители на международни организации. Фокусът на тазгодишното издание бяха предизвикателствата в аптечната практика при изграждането и въвеждането на система за верификация на лекарствените продукти. Като част от събитието, за втора поредна година, се проведе и откритото изложение „Попитай фармацевта“.

Изложението се състоя в пешеходната зона на градът под тепетата и беше насочено към широката общественост, а целта му бе да се популяризират аптечни продукти и услуги и най-вече ролята на фармацевта като най-достъпния медицински специалист. Севекс Фарма ООД участва с щанд, където бяха представени основни продукти от богатото портфолио. За втора поредна година продукт на Севекс Фарма ООД беше отличен. Лекарствения продукт Ремифемин получи награда за продукт на годината – 2018 в категория лекарствен продукт без лекарско предписание. Благодарни сме на Българския Фармацевтичен съюз за престижната награда и ще продължим да следваме нашата кауза, а именно да предоствяме на българския пациент висококачествени лекарствени продукти.

#42

© 2020. «Sevex Pharma Ltd.» All right reserved. «Cookie policy» «Privacy policy»