Тел: + (359 2) 865 04 26
Следете ни:

XIV НАЦИОНАЛНА ПЕДИАТРИЧНА КОНФЕРЕНЦИЯ С МЕЖДУНАРОДНО УЧАСТИЕ

XIV НАЦИОНАЛНА ПЕДИАТРИЧНА КОНФЕРЕНЦИЯ С МЕЖДУНАРОДНО УЧАСТИЕ

На 9 и 10 ноември 2018 г. в Русе се състоя XIV-та Национална педиатрична конференция с международно участие. В този мащабен научен форум участваха водещи специалисти от страната и чужбина, представители на различни медицински области.

Научната програма бе изключително богата и полезна не само за специалисти по педиатрия, но и за лекари от сродните специалности, както и за всички желаещи да повишат квалификацията си в това направление. Присъстващите обмениха мнения и идеи по актуални теми относно: лечението на детските болести и профилактиката им; продължаващото медицинско обучение и специализацията по педиатрия. Обсъдени бяха проблеми, свързани с някои редки заболявания, както и с трудни диагностични случаи. По част от дискутираните въпроси специалистите предложиха конкретни решения.

Акцент бе поставен върху иновативната медицина, на която бяха посветени текстови и продуктови презентации. „Севекс Фарма“ подкрепи събитието, участвайки с щанд, на който бяха представени:

  • Есберитокс - лекарствен продукт за облекчаване на симптомите при простудни заболявания;
  • Имун Актив Денк - подпомага функцията на имунната система;
  • Цефабронхин- за улесняване втечняването на секрета в дихателните пътища и облекчаване дразненето в гърлото при простуда;
  • Осадент - за облекчаване оплакванията по време на растежа на първите зъби при кърмачета;
  • Ка Вит - за лечение и превенция на болестни състояния, свързани с дефицит на витамин К1.

В края на конференцията участниците в нея подчертаха своята удовлетвореност от богатата програма и заявиха очакванията си за бъдещи форуми и разкриване на нови научни хоризонти.

#42

© 2020. «Sevex Pharma Ltd.» All right reserved. «Cookie policy» «Privacy policy»